Europacup 2013

Det hele startet med en kickoff. Etter kickoffen ble det servert mat og det var mange som benyttet anledningen til å snakke med gode venner fra andre steder.
 
I løpet av første helgen ble de innledende rundene spilt og Farmers spilte sine kamper i Tønsberg ishall. Juniorlaget vant alle sine tre kamper, mens seniorlaget vant en av fire.

Mens alle hockeyspillerne var opptatt med kamper sørget Robin Pope og Bernt Johannessen for at frokost og middag alltid var klart når spillerne var sultne.

I sluttspillet spilte juniorlaget kvartfinale mot Drammen og semifinale mot Sandefjord. Juniorene vant forholdsvis lett og det var mange gutter som storspilte. Seniorene endte i B-sluttspillet, men knuste all motstand og vant finalen 11-0 mot Oslo.(Markus Bratlie spilte for Oslo)
 
På onsdagen vant juniorlaget finalen mot Eiker og kunne heve gullpokalen foran mange tilreisende supportere fra Hamar. På kvelden var det en skikkelig fest for alle hockeyspillerne. På festen fikk juniorlaget medalje og Simon Tombre ble kåret til turneringens beste juniorspiller.
 
Takk for en trivelig uke!
 

Statistikk juniorlaget:
Spilte kamper: 6
Antall scoret mål: 48
Antall mål i mot: 5 (inkl ett selvmål)